[ Generalna ] 08 Jun, 2007 18:19

Danas sam bio na jednom seminaru o zlochinima u Srebrenici i uopshte slichnim zlochinima shirom sveta. Jedno od pitanja koje smo postavili na seminaru bilo je

Da li treba zaboraviti sve shto se izdeshavalo, zazhmuriti na silu i krenuti u neku bolju budutjnost? Ne dozvoliti proshlosti da nas kochi ili isticati bash tu proshlost, ne dozvoliti da se zaboravi, sachuvati kao opomenu nemojmo da nam se ovo ponovo desi??

 

Shta vi mislite??

[ Generalna ] 07 Jun, 2007 23:40

Ajde da malo budem koristan! Ovo je jedan sajt na kome mozhete prochitati na tone reportazha sa putovanja! Jako korisni saveti i sl. Stvarno zanimljiv sajt!


http://www.gdestinacija.com
 

[ Generalna ] 07 Jun, 2007 23:24

Zashto chovek uopshte pochne da pishe blog? Ne znam! Ali znam zashto sam ja pocheo da ga pishem. Pre svega, osetio sam potrebu da neshto napishem, zatim potrebu da to neko prochita, prokomentarishe. Takodje, iz nekog razloga mi se uchinilo da imam neshto da kazhem. Sada dok kucam ovo, sve manje sam siguran... Svejedno, tu sam!


Pre neki dan sam chuo da je neka devojchica iz Kanade pisala blog godinu dana, u formi dnevnika, iskreno(shto bi rekli ljudi, bez dlake na jeziku:). Neko je to prochitao, i odluchio da objavi. Valjda je uochio neki kvalitet u svemu tome. Sada mozhete kupiti njenu knjigu i prochitati kako je ona recimo izgubila nevinost... Shta mislite o tome?

 Pozdrav,

FR

 

[ Generalna ] 07 Jun, 2007 23:14

Pozdrav za sve... Ovo je blog jednog shesnaestogodishnjaka na kome tjete imati priliku da prochitate mnogo chega, ipak malo pametnog... :]

 pozdrav,

FR